Home | Top Categoriën | 766 Revisie 2015 | Revisie update juni 2015
 

Revisie update juni 2015

icoon Revisie update juni 2015

Draaistel geschilderd Stroomafnemer omhoog

  

In een eerder stadium van de revisie zijn al vele draaistellen schoongemaakt. Nu werd het tijd om deze te gaan schilderen. Ook op het dak word stevig doorgewerkt. Diverse stroomafnemers en de bijbehorende onderdelen worden afgemonteerd en waar nodig en waar mogelijk getest.

 

Raamlijsten geschilderd Zitplaats 2e klasse

  

Nu de raamlijsten aan de buitenkant van de 766 gereed zijn, zijn nu de raamlijsten aan de binnenzijde van de trein aan de beurt. Deze worden grondig geschuurd, afgenomen en krijgen een nieuw verflaagje. Binnenin de 766 worden steeds meer attributen teruggeplaatst zoals tafeltjes en prullenbakken.

 

Frontsein Bk Interieur 2e klasse

 

Op de neus van de Bk 766 werd het derde frontsein weer teruggeplaatst en uiteraard getest. Binnenin diezelfde Bk 766 werd het interieur van de grote coupé grondig gereinigd en werden de zittingen teruggeplaatst.

 

Tekst: Fermon Bosman.

Foto's: Fermon Bosman en Edwin van Tienen.

 

Maandelijks wordt er nieuws over de revisie gepost op de website. Op dit moment hebben wij voldoende vrijwilligers voor de revisie. We zijn echter altijd op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met organisatorische werkzaamheden. Overtuig ons van je kennis en enthousiasme via een mail naar vrijwilliger@mat54.nl

Categorieën

766 Revisie 2015


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54