Home | Top Categoriën | 766 Revisie 2015 | Revisie update Augustus 2015
 

Revisie update Augustus 2015

icoon Revisie update augustus 2015


766 onder de bovenleiding Balkon


Augustus begon met een spannende dag. Op 1 augustus werd de 766 voor het eerst sinds 4 jaar weer onder de bovenleiding geplaatst. Hierbij werd de apparatuur getest. Er kwamen wel wat mankementen aan het licht maar dit gaat allemaal verholpen worden. Aan het interieur werd ook verder gewerkt. Diverse schuifdeuren werden van binnen grondig schoongemaakt en vervolgens geschilderd zodat ze er weer als nieuw uit zien! 


Onderkant bak

Schortplaten


In het verslag van juli was te lezen dat de onderrand van de 766 grondig aangepakt wordt. Na het reinigen hiervan wordt dit in de beschermende verf gezet. Ook zijn in augustus bijna alle schortplaten behandeld. Aan één zijde van het Bk-rijtuig zijn ook de tussenstukken met de bevestigingen van de schortplaten grondig gereinigd, in de beschermende grondverf gezet en vervolgens in de definitieve donkergrijze verf geschilderd. 

Op technisch gebied zijn er veel vorderingen gemaakt. Ook zijn de waterleidingen naar de wc's nagekeken zodat er bij een rijvaardige 766 weer goed gebruik van de wc's gemaakt kan worden. 

 

TekstFermon Bosman. 

Foto'sFermon Bosman en Marian Nijman. 


Maandelijks wordt er nieuws over de revisie gepost op de website. Op dit moment hebben wij voldoende vrijwilligers voor de revisie. We zijn echter altijd op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met organisatorische werkzaamheden. Overtuig ons van je kennis en enthousiasme via een mail naar info@mat54.nl 


Categorieën

766 Revisie 2015

Contactgegevens

Webmaster
info


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54