Home | Top Categoriën | 766 Revisie 2015 | Revisie update Oktober 2015
 

Revisie update Oktober 2015

icoon Revisie update oktober 2015

 

Voorkant Bk  Ruitenwissers

 

Begin oktober werden diverse onderdelen teruggeplaatst op de koppen van de 766. Zo kreeg de Bk weer zijn typhoons terug en vonden op beide koppen de ruitenwissers weer hun oude vertrouwde plek.

 

Aspot voorzien van vet   WC-ramen

 

Voor een veilig transport dienen de aspotten goed voorzien te zijn van vet en omdat het einde van de revisie nadert moesten deze bijgevuld worden.Bij het terugplaatsen van de ramen waren de wc-ramen voorzien van een kunststofplaat in de raamsponning, deze platen zijn nu vervangen door fraai melkglas.

 

Stootstrips BDk   Schortplaat

 

Aan één zijde van de bagageafdeling werden aan de buitenkant de stootstrips teruggeplaatst onder de deuren. De andere strips volgen binnenkort. Verder zijn de laatste van de gereviseerde schortplaten teruggeplaatst. Dit zijn de gebogen platen bij de draaistellen.

 

Kranen    Bodemplaat

 

Vorige maand waren de bodemplaten geschilderd en deze maand was het tijd om ze terug te plaatsen. Daarvoor moest wel heel wat worden gekropen onder de bakken van de 766. De meeste platen hebben nu hun plek teruggevonden.

 

Tekst: Fermon Bosman.

Foto's: Fermon Bosman en Sander de Boer.

 

Maandelijks wordt er nieuws over de revisie gepost op de website. Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het opknappen van Benelux-Hondekop 220.902. Overtuig ons van je kennis en enthousiasme via een mail naar info@mat54.nl

Categorieën

766 Revisie 2015

Contactgegevens

info


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54