Home | Top Categoriën | Over Ons | Vrijwilligers
 

Vrijwilligers

icoon Behoud de 766 voor het nageslacht; wordt vrijwilliger!:

Door de hulp van vrijwilligers en donateurs van Stichting Mat'54 Hondekop-Vier is het mogelijk geweest, de 766 voor sloop te behoeden en een tweede leven als museumtreinstel te geven. Het is de enige nog bestaande Hondekop-vier, en ook het enige Mat'54 stel dat nog (geregeld) op de baan te zien is.

 

De 766 is een mooi stuk degelijk Hollands vakmanschap, een mobiel industrieel erfgoed. 
Ter behoud van ons stel (in de exploitatie en in het onderhoud) hebben we altijd behoefte aan vrijwilligers die van aanpakken weten. Zowel letterlijk, door allerlei klussen voor, tijdens of na ritten op te pakken, als figuurlijk, door samen met anderen de schouders te zetten onder bijvoorbeeld de voortzetting van onze Nieuwsbrieven, het coördineren van de groepen vrijwilligers of het assisteren van het bestuur bij activiteiten. Je hoeft niet perse twee rechterhanden te hebben om te komen helpen; er lopen genoeg bestuursleden rond met twee linkerhanden (in technisch opzicht dan)...


Op dit moment hebben wij voldoende vrijwilligers voor de revisie. We zijn echter altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen met organisatorische werkzaamheden.

 

 

Let op minimum leeftijd is 18 jaar!


Wat biedt het vrijwilligerschap?

  • Je kunt voldoening halen uit het werken aan of ten behoeve van een hartstikke mooie en unieke trein, waarvan er geen tweede meer is!
  • Je kunt als vrijwilliger in de exploitatie vele ritten en excursies met de 766 meemaken, als je in functie bent zelfs gratis en voor niets!
  • Maar bovenal help je mee om de 766 ook de komende jaren op de rails te houden!!

Categorieën

Over Ons

Contactgegevens

info


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54