Home | Top Categoriën | 766 Revisie 2015
 

766 Revisie 2015

Hier vindt u een overzicht van het revisienieuws van 2015

icoon REVISIE UPDATES VAN 2015

 

icoon

 

Artikelen

Revisie update December 2015
Binnenin de 766 worden nog volop werkzaamheden verricht. Zo zijn nu alle lampen gecontroleerd en kunnen ze ook allemaal branden. In vorige verslagen was te lezen dat diverse onderdelen van het interieur zijn opgeknapt. Daar horen ook de onderdelen bij in de wc's
Lees artikel  
Revisie update November 2015
Nu alle traptreden zijn teruggeplaatst werd het tijd om de rubbers daarop te plaatsen. Nadat ze aan de binnenkant zijn voorzien van een kitlaag werden de rubbers op de traptreden geniet
Lees artikel  
Revisie update Oktober 2015
Begin oktober werden diverse onderdelen teruggeplaatst op de koppen van de 766. Zo kreeg de Bk weer zijn typhoons terug en vonden op beide koppen de ruitenwissers weer hun oude vertrouwde plek.
Lees artikel  
Revisie update september 2015
Binnenin de 766 worden nog steeds werkzaamheden verricht. Zo zijn in september alle tafeltjes van de Bk 766 geschilderd zodat deze er weer als nieuw uitzien.
Lees artikel  
Revisie update Augustus 2015
Augustus begon met een spannende dag. Op 1 augustus werd de 766 voor het eerst sinds 4 jaar weer onder de bovenleiding geplaatst. Hierbij werd de apparatuur getest. Er kwamen wel wat mankementen aan het licht maar dit gaat allemaal verholpen worden. Aan het interieur werd ook verder gewerkt. Diverse schuifdeuren werden van binnen grondig schoongemaakt en vervolgens geschilderd zodat ze er weer als nieuw uit zien!
Lees artikel  
Revisie update Juli 2015
Revisie verslag maand juli 2015, revisie 766 juli De automatische koppelingen worden uiteraard ook niet vergeten.
Lees artikel  
Revisie update juni 2015
In een eerder stadium van de revisie zijn al vele draaistellen schoongemaakt. Nu werd het tijd om deze te gaan schilderen. Ook op het dak word stevig doorgewerkt.
Lees artikel  
Revisie update Mei 2015
Waar in mei keihard aan gewerkt is, zijn de beide cabines. Deze zijn van top tot teen volledig aangepakt en zien er weer als nieuw uit.
Lees artikel  
Revisie update april 2015
Bij de revisie wordt aan alle details gedacht. En dus worden de prullenbakken ook niet vergeten. Een groot gedeelte hiervan zijn inmiddels al grondig opgeknapt. Op tweede Paasdag 6 april kon de Bk 766 de tent verlaten.
Lees artikel  
Revisie update februari 2015
Begin februari is de baanruimer lichtjes geschuurd en in de definitieve donkergrijze aflakverf gezet. In de Bk 766 is in februari de plafondbeplating weer teruggeplaatst.
Lees artikel  
Revisie update januari 2015
Diverse oude traptreden zijn helaas zodanig verouderd dat deze niet meer teruggeplaatst kunnen worden.
Lees artikel  
Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54